Wij zijn BeSense

BeSense is meer dan enkel data verzamelen. De kracht is het complete IoT-platform in combinatie met analyses en advies. We zorgen ervoor dat je gebouw zich continu blijft ontwikkelen en steeds slimmer wordt.

Hoe haal je het beste uit je gebouw? Die vraag staat sinds onze oprichting in januari 2017 centraal. Met BeSense krijg je nieuwe inzichten in je gebouw. Het helpt om je gebouw optimaal te benutten en een comfortabele en efficiënte werkplek te creëren. Dit brengt het gebouw, de organisatie en de gebruikers verder! Kortom, BeSense brengt balans in je gebouw.

Zij werken al met BeSense

Kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions; BeSense past bij ieder gebouw. De groep gebruikers groeit daarom snel. Zij gingen je voor.

 

Visie

Wij geloven in een interactief en slim gebouw, waarin gebruikers centraal staan. Een gebouw dat met je praat en informatie met je deelt. Dit zorgt voor een gezonde, comfortabele, duurzame en efficiënte werkomgeving.

Missie

Onze missie is het welzijn, comfort en werkplezier van gebouwgebruikers te verhogen. We doen dit door oplossingen te leveren voor het optimaal benutten en verduurzamen van gebouwen.

Team BeSense

BeSense is de optelsom van slimme sensoren, software, dienstverlening én mensen. Een breed vakkundig team bestrijkt alle specialismen en staat klaar voor iedere vraag. Wij zijn BeSense!

Thomas Thunnissen

Manager

thomas@besense.nl
+31 (0)6 21 11 62 58

Ilona Kadmaijer

Klantbeheer

Lars van der Pluijm

Klantbeheer

Hugo van der Meij

Product owner

Henk Koelewijn

Sensoren & onderhoud

Wessel Dijk

Implementatie & onderhoud

Kos Fourkiotis

Schoonmaak & innovatie

Eefke Hoefnagel

Marketing & communicatie

Tom Valks

Trainee

Pleun Retera

Sales

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Femke Bakker

Sales

fbakker@heijmans.nl
+31 (0)6 15 96 07 06

Marcel Timmer

Strategie

Marloes Hoekstra

Scrum Master

Bas Melten

Sensoren & onderhoud

Pedro de Smit

IoT & sensoren

Elke Wirtz

Schoonmaak & innovatie

Niels van de Coevering

Technisch Beheerder

Stevige roots

BeSense is een initiatief van bouwbedrijf Heijmans en schoonmaakbedrijf CSU. We geloven dat vernieuwing enkel mogelijk is in samenwerking met de markt. Wij werken daarom nauw samen met preferred partners als Topdesk, Clickey, Winvision en Vendor en klanten als Aegon om in de toekomst meer aanvullende en unieke diensten aan te kunnen bieden.

Let’s connect!

BeSense
Graafsebaan 65
5248 JT Rosmalen
info@besense.nl

Volg ons op:
Twitter
LinkedIn

Bezoek ons:
Routebeschrijving Google Maps

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen gratis testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Dus vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt.