Wij zijn BeSense

BeSense is meer dan enkel data verzamelen. De kracht is het complete IoT-platform in combinatie met analyses en advies. We zorgen ervoor dat je gebouw zich continu blijft ontwikkelen en steeds slimmer wordt.

Hoe haal je het beste uit je gebouw? Die vraag staat sinds onze oprichting in januari 2017 centraal. Met BeSense krijg je nieuwe inzichten in je gebouw. Het helpt om je gebouw optimaal te benutten en een comfortabele en efficiënte werkplek te creëren. Dit brengt het gebouw, de organisatie en de gebruikers verder! Kortom, BeSense brengt balans in je gebouw.

Zij werken al met BeSense

Kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions; BeSense past bij ieder gebouw. De groep gebruikers groeit daarom snel. Zij gingen je voor.

 

Visie

Wij geloven in een interactief en slim gebouw, waarin gebruikers centraal staan. Een gebouw dat met je praat en informatie met je deelt. Dit zorgt voor een gezonde, comfortabele, duurzame en efficiënte werkomgeving.

Missie

Onze missie is het welzijn, comfort en werkplezier van gebouwgebruikers te verhogen. We doen dit door oplossingen te leveren voor het optimaal benutten en verduurzamen van gebouwen.

Team BeSense

BeSense is de optelsom van slimme sensoren, software, dienstverlening én mensen. Een breed vakkundig team bestrijkt alle specialismen en staat klaar voor iedere vraag. Wij zijn BeSense!

Thomas Thunnissen

Manager

tthunnissen@heijmans.nl

Ilona Kadmaijer

Klantbeheer

ikadmaijer@heijmans.nl

Lars van der Pluijm

Klantbeheer

lpluijm@heijmans.nl

Niels Kuijpers

Niels Kuijpers

Klantbeheer

nkuijpers1@heijmans.nl

Hugo van der Meij

Product owner

Remco van Woensel

Product owner

Kees de Ridder

Kees de Ridder

Implementatie & onderhoud

Wessel Dijk

Implementatie & onderhoud

Eefke Hoefnagel

Marketing & communicatie

Dirkje Thissen

Marketing & communicatie

Jeroen Groenen

Manager

jgroenen@heijmans.nl

Pleun Retera

Sales

pleun@besense.nl

Femke Keijzerwaard-Bakker

Sales

femke@besense.nl

Marloes Hoekstra

Scrum Master

Bas Melten

Sensoren & onderhoud

Henk Koelewijn

Sensoren & onderhoud

Pedro de Smit

IoT & sensoren

Elke Wirtz

Schoonmaak & innovatie

Kos Fourkiotis

Schoonmaak & innovatie

Stevige roots

BeSense is een initiatief van bouwbedrijf Heijmans en schoonmaakbedrijf CSU. We geloven dat vernieuwing enkel mogelijk is in samenwerking met de markt. Wij werken daarom nauw samen met preferred partners als Topdesk, Clickey, Winvision en Vendor en klanten als Aegon om in de toekomst meer aanvullende en unieke diensten aan te kunnen bieden.

Let’s connect!

BeSense
Graafsebaan 65
5248 JT Rosmalen
+31 73 543 73 73
info@besense.nl

Volg ons op:
Twitter
LinkedIn

Bezoek ons:
Routebeschrijving Google Maps

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.