Wij zijn BeSense

BeSense is meer dan enkel data verzamelen. De kracht is het complete systeem van slimme sensoren, gebruiksvriendelijke tools en een vakkundig team.

Hoe haal je het beste uit je gebouw? Die vraag staat sinds onze oprichting in januari 2017 centraal. Met BeSense zorgen we dat je gebouw optimaal benut wordt. Het een plek is waar je comfortabel en efficiënt kan werken. En zorgen we dat je gebouw zich continu blijft ontwikkelen, steeds slimmer wordt. BeSense brengt balans in je gebouw.

Zij werken al met BeSense

Kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions; BeSense past bij ieder gebouw. De groep gebruikers groeit daarom snel. Zij gingen je voor.

Visie

Wij geloven in een interactief en slim gebouw, waarin gebruikers centraal staan. Een gebouw dat met je praat en informatie met je deelt. Dit zorgt voor een comfortabele, gezonde, efficiënte en duurzame werkomgeving.

Missie

Onze missie is het optimaal benutten en verduurzamen van gebouwen, waarbij de dienstverlening in en rondom het gebouw en het comfort van de gebruiker verhoogd wordt.

Team BeSense

BeSense is de optelsom van slimme sensoren, software én mensen. Een breed team bestrijkt alle specialismen en staat klaar voor iedere vraag. Wij zijn BeSense!

Thomas Thunnissen

Manager

thomas@besense.nl
+31 (0)6 21 11 62 58

Pleun Retera

Sales

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Wessel Dijk

Implementatie & onderhoud

Ilona Kadmaijer

Klantbeheer

Marcel Timmer

Strategie

Eefke Hoefnagel

Marketing & communicatie

Tom Valks

Trainee

Remco Ploeg

Platform & database

Pedro de Smit

IoT & sensoren

René Bont

Sales

rbont@heijmans.nl
+31 (0)6 55 41 62 41

Henk Koelewijn

Sensoren & onderhoud

Marthe Doornbos

Product owner

Marloes Hoekstra

Backoffice

Bas Melten

Sensoren & onderhoud

Lars van der Pluijm

Klantbeheer

Kos Fourkiotis

Schoonmaak & innovatie

Elke Wirtz

Schoonmaak & innovatie

Stevige roots

BeSense is een initiatief van bouwbedrijf Heijmans en schoonmaakbedrijf CSU. Wij werken samen met preferred partners als Topdesk, Koning & Hartman en Winvision om in de toekomst meer aanvullende diensten aan te kunnen bieden.

Let’s connect!

BeSense
Graafsebaan 65
5248 JT Rosmalen
info@besense.nl

Volg ons op:
Twitter
LinkedIn

Bezoek ons:
Routebeschrijving Google Maps

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen gratis testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Dus vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt.