Whitepapers

Meer inzicht in je gebouw of besparen op huisvesting? In onze whitepapers lees je meer over de mogelijkheden. Download ze gratis!

1. Bezetting & Benutting

BeSense meet real-time en anoniem de benutting van o.a. werkplekken, vergaderruimtes en toiletten. Met onze maandelijkse rapportages krijg je gedetailleerd inzicht in hoe het gebouw wordt benut. Handig want dat voorkomt discussie over het tekort aan werkplekken of over het klimaat in het gebouw.

Download onze whitepaper over Bezetting & Benutting

2. Schoonmaakbeheer

Dankzij nieuwe inzichten ga je efficiënter om met ruimte, energie en (schoonmaak)kosten. Slim facilitair management zorgt uiteindelijk voor kostenbesparing.

Download onze whitepaper over Schoonmaakbeheer

3. Comfort

Optimaal comfort in een gebouw heeft een positieve invloed op gebouwgebruikers. Met hogere tevredenheid en productiviteit, minder ziekteverzuim en meer creativiteit als resultaat.

Download onze whitepaper over Comfort

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Zit jouw organisatie in Nederland of België? Vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt