Whitepapers

Meer inzicht in je gebouw of besparen op huisvesting? In onze whitepapers lees je meer over de mogelijkheden. Download ze gratis!

1. Bezetting & Benutting

BeSense meet real-time en anoniem de benutting van o.a. werkplekken, vergaderruimtes en toiletten. Met onze maandelijkse rapportages krijg je gedetailleerd inzicht in hoe het gebouw wordt benut. Handig want dat voorkomt discussie over het tekort aan werkplekken of over het klimaat in het gebouw.

Download onze whitepaper over Bezetting & Benutting

2. BeSafe

Alle gebruikers hebben recht op een veilig en gezond verblijf in jouw gebouw. Je wilt daarom slim kunnen sturen op de bezetting, benutting, hygiëne en het binnenklimaat. Onze duurzame koppeling van technologie, data, advies en uitvoering maakt het mogelijk.

Download onze whitepaper over BeSafe

3. Schoonmaakbeheer

Dankzij nieuwe inzichten ga je efficiënter om met ruimte, energie en (schoonmaak)kosten. Slim facilitair management zorgt uiteindelijk voor kostenbesparing.

Download onze whitepaper over Schoonmaakbeheer

4. Comfort

Optimaal comfort in een gebouw heeft een positieve invloed op gebouwgebruikers. Met hogere tevredenheid en productiviteit, minder ziekteverzuim en meer creativiteit als resultaat.

Download onze whitepaper over Comfort

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.