Voorwaarden

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om een paar dingen te weten over hoe we te werk gaan en wat er van je wordt verwacht.

Inhoud demo-kit

De demo-kit bestaat uit 11 sensoren, 10x BeThere en 1x BeComfort, plus een Gateway (ontvanger van data). Lees hier meer info over de verschillende sensoren. 

Kennismaking

Na het aanvragen van een demo-kit nemen we contact op om een kennismaking in te plannen. Tijdens deze kennismaking lichten wij BeSense aan je toe en bespreken we de doelen die je met BeSense wil bereiken. Is BeSense voor beide partijen een interessante oplossing? Dan gaan we de installatie inplannen. De uitkomst van de kennismaking kan ook zijn dat we de demo-kit niet gaan installeren.

Plattegrond gebouw

Om de sensoren op de juiste plek te kunnen installeren hebben we een plattegrond van het gebouw nodig. Meer niet! Tijdens en na het kennismakingsgesprek wordt de situatie bekeken van het gebouw en wordt bepaald op welke plekken de sensoren geplaatst gaan worden.

Installatie

We plannen een afspraak in om de demo-kit te installeren. BeSense is een draadloos systeem en wordt los van het bestaande IT-netwerk geïnstalleerd. Dat doen we gewoon terwijl medewerkers aan het werk zijn. Niemand heeft last van ons en we zijn zo weer weg! Na installatie bespreken we telefonisch of alles naar wens is verlopen. De testperiode van drie maanden gaat van start.

Communiceer over privacy

Medewerkers hechten veel waarde aan privacy. Het installeren van een sensor onder een bureau kan als inbreuk op iemands privacy worden ervaren. Wat wordt er gemeten? Ziet mijn werkgever straks hoe lang ik achter m’n bureau zit? Ziet de sensor wanneer ik naar het toilet ga? Het is belangrijk om voorafgaand aan de installatie met medewerkers te delen dat het om anonieme data gaat en dat BeSense geen individuele personen registreert. Dat voorkomt ‘gedoe’ bij het installeren. Indien gewenst gaan we in gesprek met de Ondernemingsraad om alle partijen over het systeem te informeren en te overtuigen van de veiligheid.

Rapportage

Na twee maanden maken we een rapportage voor je en komen we langs om de eerste conclusies te bespreken. De rapportage bestaat uit een trendanalyse en mogelijke aanbevelingen. Heb je behoefte om de analyse vanwege een specifieke vraag eerder door te spreken? Dan plannen we een afspraak in binnen een maand na installatie.

Verder met BeSense?

Voldoet BeSense aan de doelstellingen die je wilde bereiken? Zou je BeSense op grotere schaal willen gaan toepassen? Dan gaan we aan het eind van de testperiode samen kijken naar de mogelijkheden en de verdere invulling. Indien BeSense niet voldoet aan de vooraf gestelde doelen, bespreken we samen de feedback en verwijderen zelf de sensoren. Zonder problemen, zonder gedoe.

Alsnog vragen?

Pleun Retera

Adviseur

pleun@besense.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.