Vlog: zo plaatsen wij onze sensoren

Eenvoudig, snel én zonder overlast

2 juni 2020

Hoe gaat het plaatsen van onze sensoren in zijn werk? Wat komt daarbij kijken en hoelang duurt dat eigenlijk? In onderstaande vlog neemt Wessel, onze implementatie-coördinator, jullie mee tijdens een implementatie van onze BeSense-sensoren.

Met de data van BeSense kun je inzicht krijgen of je pand efficiënt is ingericht en of medewerkers een gezonde werkomgeving hebben. Zo meten we met onze draadloze sensoren real-time en volledig anoniem de bezetting en benutting van ruimtes, maar ook comfortwaardes als temperatuur, CO2-gehalte, luchtvochtigheid en het energieverbruik. Om data te genereren moeten allereerst sensoren worden geplaatst. Daarom neemt Wessel jullie mee tijdens een implementatie bij Heijmans Rotterdam en laat hij zien hoe gemakkelijk en snel dat in zijn werk gaat.

Credits muziek video

Pleun Retera

Pleun Retera

Sales

pleun@besense.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.