5 voordelen van BeSense

BeSense brengt balans in je gebouw. Daar zijn we van overtuigd. Daarom zetten we de vijf voordelen van BeSense voor je op een rij.

1. Meer inzicht in je gebouw

BeSense meet real-time en anoniem de bezetting en benutting van o.a. werkplekken, vergaderruimtes en toiletten, energieverbruik en comfort (zoals CO2 of luchtvochtigheid). Met onze maandelijkse rapportages krijg je gedetailleerd inzicht in het gebruik van je gebouw. Handig want dat voorkomt discussie over het tekort aan werkplekken, vergaderruimten of over het klimaat in het gebouw. Deze inzichten geven handvatten voor het realiseren van een toekomstgericht, gezond en duurzaam gebouw.

 

Download onze whitepaper over Bezetting & Benutting

2. Laagdrempelig van start

BeSense functioneert onafhankelijk van bestaande IT-netwerken. Draadloze datacommunicatie vindt plaats via een eigen LoRa Netwerk en is niet gekoppeld aan een bedrijfsnetwerk of wifi. Het systeem is binnen één dag geïnstalleerd. Facilitair managers en schoonmakers krijgen van ons een korte training over het gebruik.

3. Groeit mee met je gebouw

BeSense gelooft in groot denken en klein starten. Tegen geringe kosten kan worden gestart met een beperkte omvang van de oplossing. Na de eerste ervaringen is BeSense is eenvoudig uit te breiden. Zonder gedoe. Zowel in omvang (aantal sensoren) als toepassingen (nieuwe functionaliteiten). Denk aan het meten van het energieverbruik van je totale gebouw of verschillende verdiepingen, legionella detectie of een koppeling met FMIS en/of reserveringssysteem. BeSense wordt steeds slimmer. Net als je gebouw.

 

4. Kosten besparen

Dankzij nieuwe inzichten ga je efficiënter om met ruimte, energie en (schoonmaak)kosten. Slim facilitair management zorgt uiteindelijk voor kostenbesparing. Zo blijkt de aanschaf van extra werkplekken niet altijd nodig is, wat voor een besparing van €3.000 per werkplek kan zorgen. Je wint ook op comfort. Een gezonde werkomgeving verhoogt prestaties, verlaagt ziekteverzuim en stimuleert het welzijn en werkplezier van gebruikers.

Download onze whitepaper over Gebouwcomfort

5. Totaaloplossing

BeSense is een combinatie van software + hardware + dienstverlening; een totaaloplossing, begeleid van A t/m Z. Om BeSense optimaal te laten werken is persoonlijke aandacht nodig. Je krijgt bij ons daarom een vast contactpersoon die je begeleidt bij implementatie, het beheer en analyse van BeSense. Op basis van de gegenereerde data en uitgebreide analyses volgen advies- en verbetervoorstellen voor je gebouw. Zo haal je het maximale uit je investering.

Door gebouwen te laten praten krijgen gebouwbeheerders en -gebruikers informatie die niet eerder voor handen was. Deze nieuwe informatie en inzichten kunnen worden omgezet in acties om je gebouw te optimaliseren en je medewerkers beter hun werk te laten doen. Van kantooromgeving tot universiteit en van museum en dierentuin tot voetbalstadion. BeSense past bij ieder gebouw.

Pleun Retera

Pleun Retera

Sales

pleun@besense.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.