5 voordelen van BeSense

BeSense brengt balans in je gebouw. Daar zijn we van overtuigd. Daarom zetten we de vijf voordelen van BeSense voor je op een rij.

1. Meer inzicht in je gebouw

BeSense meet real-time en anoniem de benutting van o.a. werkplekken, vergaderruimtes en toiletten. Met onze maandelijkse rapportages krijg je inzicht in het gebruik van je gebouw. Handig want dat voorkomt discussie over het tekort aan werkplekken of over het klimaat in het gebouw. Deze inzichten geven handvatten voor het realiseren van een toekomstgericht, wendbaar en duurzaam gebouw.

Download onze whitepaper over Bezetting & Benutting

2. Laagdrempelig van start

BeSense functioneert onafhankelijk van bestaande IT-netwerken. Draadloze datacommunicatie vindt plaats via een eigen LoRa Netwerk en is niet gekoppeld aan een bedrijfsnetwerk of wifi. Het systeem is binnen één dag geïnstalleerd. Facilitair managers en schoonmakers krijgen van ons een korte training over het gebruik.

3. Groeit mee met je gebouw

BeSense is eenvoudig uit te breiden. Zonder gedoe. Zowel in omvang (aantal sensoren) als toepassingen (nieuwe functionaliteiten). Denk aan het meten van het energieverbruik van je totale gebouw of verschillende verdiepingen, legionella detectie of een koppeling met FMIS. BeSense wordt steeds slimmer. Net als je gebouw.

4. Kosten besparen op huisvesting

Dankzij nieuwe inzichten ga je efficiënter om met ruimte, energie en (schoonmaak)kosten. Slim facilitair management zorgt uiteindelijk voor kostenbesparing. Bij 500 werkplekken is al een besparing van 5% haalbaar, terwijl de kosten voor BeSense minder dan 20% van deze besparing zijn. Je wint ook op comfort. Een gezonde werkomgeving verhoogt prestaties, verlaagt ziekteverzuim en stimuleert medewerkerstevredenheid.

Download onze whitepaper over Schoonmaakbeheer

5. Totaaloplossing

BeSense is een combinatie van software + hardware + dienstverlening; een totaaloplossing, begeleid van A t/m Z. Om BeSense optimaal te laten werken is persoonlijke aandacht nodig. Je krijgt bij ons daarom een vast contactpersoon die je begeleidt bij implementatie, het beheer en analyse van BeSense. Zo haal je het maximale uit je investering.

Pleun Retera

Pleun Retera

Sales

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen gratis testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Dus vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt.