Nieuwe look BeSense Balance-app

Een update op basis van wensen van onze klanten

7 juni 2019

BeSense blijft in ontwikkeling! Zo heeft het BeSense dashboard vanaf deze week een nieuwe look. De BeSense Balance-app is op basis van de wensen van onze klanten geüpdatet. Hieronder lees je hoe.

Zelf analyses maken

Tijdens gesprekken met klanten en partners kwam naar voren dat er meer behoefte is aan het zelf kunnen maken van analyses. Deze functionaliteit is nu sterk verbeterd. De afgelopen periode hebben we namelijk hard gewerkt om de analyses die we zelf maken in een separate data omgeving voor klanten, vanaf nu ook beschikbaar te stellen in de Balance-app. Voor klanten betekent dit een verhoogd gebruiksgemak.

Gedetailleerder inzicht in gebouwgebruik

Met name het inzicht gedeelte is in grote mate geoptimaliseerd. Hier kunnen klanten onder andere de bezetting en comfort van hun werkplekken of vergaderzalen zien. Op de plattegrond kun je nu een bepaalde werkplek of vergaderzaal direct selecteren om te zien hoe deze werkplek of vergaderzaal wordt benut. Daarnaast krijg je in de nieuwe versie direct inzicht in de meest en minst populaire werkplekken of ruimtes. Eveneens is het nu mogelijk om meerdere ruimtes aan te klikken en deze te bekijken en met elkaar te vergelijken. Kortom: je krijgt nog gedetailleerder inzicht in gebouwgebruik.

Onze klanten en partners zijn en zullen nauw betrokken blijven bij de verdere doorontwikkeling van BeSense.

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pleun@besense.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.