Nieuwe BeSense schoonmaak-app live

Schoonmaken op basis van data vergroot efficiency

5 maart 2019

Slimmer omgaan met facilitaire budgetten begint bij een slim gebouw. Neem nu de schoonmaak: veel ruimtes binnen gebouwen worden vaker schoongemaakt dan gebruikt. Dit is verre van efficiënt. Met de schoonmaakoplossing van BeSense breng je daar verandering in. Met behulp van data vanuit sensoren die in je gebouw geplaatst worden en een bijbehorende schoonmaak-app, wordt de vervuiling aangegeven via een tablet zodat de schoonmaker efficiënter kan schoonmaken alleen op de plekken waar dat nodig is. Onlangs is de BeSense schoonmaak-app in een nieuw jasje gestoken. In deze update lees je wat er veranderd is en wat dat voor jou betekent.

Data-gestuurd schoonmaken

Het grote verschil is dat met de nieuwe app nu op werkplekniveau gekeken kan worden naar de vervuiling. Hierdoor kan de schoonmaakmedewerker ongebruikte bureaus overslaan en zo dus efficiënter schoonmaken. Daarnaast is het nu eenvoudiger om een melding te maken, en kan een schoonmaker ook aangeven of hij een melding heeft opgepakt. Zo weet je snel wie wat heeft gedaan. Data over de duur van de routes, de daadwerkelijke vervuiling en het aantal meldingen wordt allemaal opgeslagen, zodat hier op gestuurd kan worden. Je kunt dus gaan schoonmaken op basis van data, wat veel efficiënter is.

Wat verandert er voor de schoonmaakmedewerker?

Voor de schoonmaakmedewerker werkt de nieuwe app eigenlijk precies hetzelfde als de oude. We hebben de wensen van de schoonmaakmedewerkers door het gebruik van de oude app meegenomen in de ontwikkeling. Maar ook tijdens de ontwikkeling hebben we de designs en de symbolen getest bij de schoonmaakmedewerkers. Zo wisten we zeker dat de app handig en goed voor hen zou werken. Daarnaast zijn aanpassingen en klantwensen nu makkelijker te verwerken in de nieuwe app.

De nieuwe schoonmaak-app wordt al gebruikt door CSU, Aegon en Heijmans, en zal binnenkort door al onze andere klanten in gebruik worden genomen.

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Zit jouw organisatie in Nederland of België? Vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt