Nieuwe BeSense schoonmaak-app live

Schoonmaken op basis van data vergroot efficiency

5 maart 2019

Slimmer omgaan met facilitaire budgetten begint bij een slim gebouw. Neem nu de schoonmaak: veel ruimtes binnen gebouwen worden vaker schoongemaakt dan gebruikt. Dit is verre van efficiënt. Met de schoonmaakoplossing van BeSense breng je daar verandering in. Met behulp van data vanuit sensoren die in je gebouw geplaatst worden en een bijbehorende schoonmaak-app, wordt de vervuiling aangegeven via een tablet zodat de schoonmaker efficiënter kan schoonmaken alleen op de plekken waar dat nodig is. Onlangs is de BeSense schoonmaak-app in een nieuw jasje gestoken. In deze update lees je wat er veranderd is en wat dat voor jou betekent.

Data-gestuurd schoonmaken

Het grote verschil is dat met de nieuwe app nu op werkplekniveau gekeken kan worden naar de vervuiling. Hierdoor kan de schoonmaakmedewerker ongebruikte bureaus overslaan en zo dus efficiënter schoonmaken. Daarnaast is het nu eenvoudiger om een melding te maken, en kan een schoonmaker ook aangeven of hij een melding heeft opgepakt. Zo weet je snel wie wat heeft gedaan. Data over de duur van de routes, de daadwerkelijke vervuiling en het aantal meldingen wordt allemaal opgeslagen, zodat hier op gestuurd kan worden. Je kunt dus gaan schoonmaken op basis van data, wat veel efficiënter is.

Wat verandert er voor de schoonmaakmedewerker?

Voor de schoonmaakmedewerker werkt de nieuwe app eigenlijk precies hetzelfde als de oude. We hebben de wensen van de schoonmaakmedewerkers door het gebruik van de oude app meegenomen in de ontwikkeling. Maar ook tijdens de ontwikkeling hebben we de designs en de symbolen getest bij de schoonmaakmedewerkers. Zo wisten we zeker dat de app handig en goed voor hen zou werken. Daarnaast zijn aanpassingen en klantwensen nu makkelijker te verwerken in de nieuwe app.

De nieuwe schoonmaak-app wordt al gebruikt door CSU, Aegon en Heijmans, en zal binnenkort door al onze andere klanten in gebruik worden genomen.

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pleun@besense.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.