Klantverhalen

Kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions; BeSense past bij ieder gebouw. Lees ieders verhaal uit eerste hand.
 
Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden ging in 2018 over naar een nieuw kantoorconcept. Een uitdagend huisvestingsvraagstuk voor Paul Rijsdam, facilitair coördinator bij het waterschap. Hoe pakken de gemaakte keuzes uit en wordt de beschikbare ruimte optimaal bezet en benut?

Winvision

Winvision

Ze waren al vroeg betrokken bij de ontwikkeling van BeSense en zorgen dat alle nieuwe technologieën en data op één platform blijven. Met als doel om zoveel mogelijk intelligentie uit de gecombineerde data te halen. Jeroen Vermeulen, directeur innovatie bij Winvision, ziet BeSense als een echte IoT-platformoplossing die effectief op te schalen is.

Aegon

Aegon

Zo'n 2660 sensoren hangen er inmiddels in het kantoor van Aegon in Den Haag. Ze geven Theo van Rijn, manager vastgoed bij Aegon, inzicht in de bezetting en benutting van het gebouw. Wat kleinschalig begon op zijn eigen facilitaire afdeling, is inmiddels uitgegroeid naar een derde van het gebouw. Dit jaar wil Theo verder uitbreiden: "Met meer sensoren in een groter gebied kunnen we nóg beter de effecten op onze huisvesting en de schoonmaak in kaart brengen."

Museum voor Communicatie

Museum voor Communicatie

BeSense is ook voor een museum interessant. Vraag het maar aan Rob van Duijn van het Museum voor Communicatie in Den Haag. "Wij willen hier een museum runnen, een club met vergaderruimtes uitbaten én goedlopende horeca. Dat kan alleen als je met elkaar weet hoe het gebouw benut wordt. BeSense brengt dat in kaart."

Philips Stadion

Philips Stadion

PSV wil het meest innovatieve stadion van Nederland zijn. Niet alleen op het gebied van verlichting, maar ook met de slimme sensoren van BeSense. Want het gebruik van een stadion kent net als ieder ander gebouw pieken en dalen. Hoe intensief wordt het Philips Stadion eigenlijk gebruikt? En wat betekent dat voor de schoonmaak? Peter Fossen, directielid bij PSV, wil met BeSense antwoord krijgen op deze vragen.

Pleun Retera

Pleun Retera

Sales

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen gratis testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Dus vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt.