Hoera, BeSense 2 jaar!

Een trotse terugblik op een bewogen en succesvol tweede jaar

21 januari 2019

Het lijkt als de dag van gisteren dat BeSense haar eerste verjaardag vierde en eerste stappen zette. Daarom zijn we trots op het feit dat we vandaag alweer stil staan bij het 2-jarig bestaan!

De afgelopen twee jaar heeft BeSense grote stappen gezet. Zo begonnen we in het eerste jaar met 3 medewerkers en zijn we nu gegroeid tot een team van 10. Inmiddels hebben we 7.500 sensoren geïnstalleerd bij meer dan dertig klanten. Daarnaast hebben we een nieuw platform gebouwd op Microsoft’s Azure Digital Twins.

Voor de klant betekent dit dat we sneller en flexibeler zijn. Daarnaast creëren we meer inzicht in de manier waarop gebruikers met hun gebouw omgaan. Denk hierbij aan het gebruik van vergaderruimten en toiletten. Tevens kunnen we systemen koppelen en met elkaar laten praten waardoor de gebruikers (van eindgebruiker tot schoonmaker) worden ontzorgd met één platform.

Waar gaan we heen?

De gebruikers van een gebouw staan centraal. Door regelmatig met onze klanten, hun eindgebruikers en facilitaire partners in gesprek te gaan over toegevoegde waarde weten we welke functies er ontwikkeld moeten worden. Zo zorgen we ervoor dat BeSense constant in beweging is en werkt aan de contouren van morgen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met pretera@heijmans.nl.

Thomas Thunnissen

Thomas Thunnissen

Manager

thomas@besense.nl
+31 (0)6 21 11 62 58

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.