Doorontwikkeling BeSense samen met Microsoft

Nieuwe functionaliteiten binnen Azure IoT

8 juni 2018

Onze technologiepartner Winvision heeft in nauwe samenwerking met Microsoft gewerkt aan de verdere ontwikkeling van BeSense. BeSense is gebouwd op Azure IoT met nieuwe intelligentie om zo een ​​wereldwijd schaalbare oplossing op een vertrouwd platform te leveren. Dankzij de relevante expertise en ervaring met BeSense en andere Smart Building-toepassingen heeft Winvision nieuwe ‘spatial intelligence’-functies in Azure IoT geïntegreerd.

Remco Ploeg, senior architect bij Winvision, is zeer tevreden over de samenwerking met Microsoft. “We werken een-op-een samen met de Azure IoT-ontwikkelaars in Redmond om de nieuwste Azure IoT-functionaliteiten te bespreken. Ik ben trots dat wij hier een bijdrage aan kunnen leveren. De integratie van deze functies maakt Azure tot de logische basis voor iedereen die een slimme gebouwoplossing wil ontwikkelen of gebruiken. De nieuwe Azure IoT-functies voor ruimtelijke intelligentie zijn ook een mooie basis voor de verdere ontwikkeling van BeSense. We zijn erg blij dat we de nieuwe Azure IoT-topologie, sensorverwerking en op rollen gebaseerde toegangscontrole kunnen gebruiken die door de IoT-API’s van Azure worden aangeboden.”

Lees meer over de samenwerking met Microsoft op de officiële blog van Microsoft (EN).

Copyright image: Microsoft Azure

Marthe Doornbos

Marthe Doornbos

Klant & analyse

marthe@besense.nl
+31 (0)6 52 41 77 40

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Zit jouw organisatie in Nederland of België? Vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt