Demo-kit bij Hanzevast

Collega Marieke Spijkers installeerde op een middag eigenhandig de demo-kit bij Hanzevast Capital in Groningen.

18 JANUARI 2018

Dankzij de demo-kit kan iedereen heel eenvoudig en snel zelf BeSense ervaren. Collega Marieke Spijkers installeerde op een middag eigenhandig de demo-kit bij Hanzevast Capital in Groningen. Hoe ging het precies Marieke?

“Een leuke start van het jaar, mijn eerste ‘plakmoment’ van BeSense sensoren bij Hanzevast Capital in Groningen! Eind vorig jaar kwamen we met elkaar in contact over ontwikkelingen in de Commerciële Vastgoedmarkt waarbij gebouwbeheer en -monitoring middels sensoring al snel op tafel kwam. Hanzevast staat namelijk continu stil bij de comfortbeleving van hun huurders en zoekt naar oplossingen om die beleving te verhogen. Niet op gevoel, maar gefundeerd op basis van data!”

Meten is weten

“Daarom heb ik aangeboden om met de BeSense demo-kit uit te proberen hoe ze de sensoren van BeSense zouden kunnen inzetten in hun verhuurde panden door ze te plaatsen in hun prachtige hoofdkantoor aan de verlengde Herenweg in Groningen. Met 10 BeThere sensoren verspreid over bureaus en toiletten en 1 BeComfort sensor krijgen ze nu real-time inzicht in de verschillende waarden. In maart zien we elkaar weer om deze verzamelde data in een analyse toe te lichten en inzicht te bieden in hun eigen kantoorgebruik.”

“Ben benieuwd naar het resultaat! Oh en dat plakken is een eitje, zelfs ik kan ’t :)”

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Zit jouw organisatie in Nederland of België? Vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt