De wensen van onze klanten staan voorop

Sneakpreview nieuw platform BeSense enthousiast ontvangen

18 oktober 2018

Op woensdag 26 september was de sneakpreview over het vernieuwde platform van BeSense. In het Museum voor Communicatie in Den Haag presenteerden Winvision en BeSense het nieuwe platform aan een select aantal klanten.

Tijdens de bijeenkomst was er ruimte om onderling kennis te maken, waarbij klanten elkaars ervaringen konden uitwisselen. Daarna was het tijd voor de langverwachte sneakpreview van het nieuwe platform gepresenteerd door Winvision. De aanwezige klanten waren enthousiast over zowel het initiatief als het nieuwe platform.

Er werd niet alleen uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe functionaliteiten van het platform, de nadruk werd met name gelegd op de wensen van onze klanten. Zo was een van de wensen een vernieuwde functie in BeClean, de schoonmaak app van BeSense. We zijn hiermee direct aan de slag gegaan. BeSense 2.0 biedt nu de mogelijkheid om in één oogopslag te zien of de ruimte bezet is en of je deze moet schoonmaken.

De middag werd gezamenlijk afgesloten met een rondleiding en borrel in het Museum voor Communicatie. In de toekomst worden er vaker bijeenkomsten georganiseerd om waardevolle feedback van klanten op te halen. Dit nemen we mee in de verdere ontwikkeling van BeSense.

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Zit jouw organisatie in Nederland of België? Vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt