De wensen van onze klanten staan voorop

Sneakpreview nieuw platform BeSense enthousiast ontvangen

18 oktober 2018

Op woensdag 26 september was de sneakpreview over het vernieuwde platform van BeSense. In het Museum voor Communicatie in Den Haag presenteerden Winvision en BeSense het nieuwe platform aan een select aantal klanten.

Tijdens de bijeenkomst was er ruimte om onderling kennis te maken, waarbij klanten elkaars ervaringen konden uitwisselen. Daarna was het tijd voor de langverwachte sneakpreview van het nieuwe platform gepresenteerd door Winvision. De aanwezige klanten waren enthousiast over zowel het initiatief als het nieuwe platform.

Er werd niet alleen uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe functionaliteiten van het platform, de nadruk werd met name gelegd op de wensen van onze klanten. Zo was een van de wensen een vernieuwde functie in BeClean, de schoonmaak app van BeSense. We zijn hiermee direct aan de slag gegaan. BeSense 2.0 biedt nu de mogelijkheid om in één oogopslag te zien of de ruimte bezet is en of je deze moet schoonmaken.

De middag werd gezamenlijk afgesloten met een rondleiding en borrel in het Museum voor Communicatie. In de toekomst worden er vaker bijeenkomsten georganiseerd om waardevolle feedback van klanten op te halen. Dit nemen we mee in de verdere ontwikkeling van BeSense.

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pleun@besense.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.