BeSense wint European Cleaning and Hygiene Award

Het slimme sensorsysteem van Heijmans en CSU wint in de categorie 'Groundbreaking technological innovation of the year'.

9 NOVEMBER 2017

BeSense, het slimme sensorsysteem van Heijmans en CSU won op 9 november in Rome de European Cleaning and Hygiene Award in de categorie ’Groundbreaking technological innovation of the year.’

CSU en Heijmans werken in BeSense samen om zowel bezetting, benutting en zogenoemde comfortwaardes van werkplekken met slimme sensortechnologie te meten en in kaart te brengen. Schoonmaakwerkzaamheden worden daar via een app passend op afgestemd. Een slim systeem toont op de BeSense schoonmaak-app automatisch de route en ook het op een eenvoudige wijze registeren van meldingen is opgenomen. Het dit jaar gelanceerde BeSense maakt gebouwbeheer zo inzichtelijk, dynamisch en interactief.

BeSense brengt balans

BeSense is gezamenlijk ontwikkeld door Heijmans en CSU waarbij hardware, software, kennis en praktijk slim zijn samengebracht. Techniek, data en dienstverlening gaan hand in hand: de met sensoren verzamelde gegevens geven input voor de facilitaire dienstverleners in het gebouw. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen daar passend op afgestemd worden. Ook meten sensoren de luchtkwaliteit, zoals temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, en lichtintensiteit zodat BeSense tevens bijdraagt aan een comfortabel en optimaal werkklimaat.

Thomas Thunnissen

Manager

thomas@besense.nl
+31 (0)6 21 11 62 58

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Zit jouw organisatie in Nederland of België? Vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt