BeSense onderdeel van innovatieve pilot Hotel Casa Amsterdam

De pilot brengt informatie van de platformen 4suites, BeSense en LEVIY samen.

9 MEI 2018

BeSense-partner CSU en Hotel Casa Amsterdam starten een innovatieve pilot om de schoonmaak efficiënter te maken, werk uit handen te nemen én de hotelervaring te optimaliseren. De toepassing van digitalisatie – voor toegang, meting van gebruiksintensiteit, gebouwbeheer en planning – biedt diverse voordelen. Door de systemen te combineren ontstaat een intelligente oplossing die de service en klantbeleving naar een hoger niveau gaan brengen.

Continu meten en analyseren

Digitalisatie maakt zaken meetbaar. In welke ruimte is iemand aanwezig? Is het er comfortabel? Is er schoonmaak nodig of niet? CSU en Hotel Casa Amsterdam gaan leren van alle informatie die diverse digitale systemen opleveren. Robert Goudappel, directeur Hotel Services bij CSU: “Het continu meten en analyseren van relevante data, maakt schoonmaak steeds efficiënter. Bovendien kunnen we dankzij slimme systemen ons werk zodanig plannen dat de hotelgast er nagenoeg niets van merkt. Dit heeft een positieve invloed op de klantbeleving, een belangrijke voorwaarde in de hotelbusiness.”

Realtime inzicht

De pilot brengt informatie van de platformen 4suites, BeSense en LEVIY samen. Dit betekent een volledige digitalisatie van een groot gedeelte van de primaire processen in het hotel. Dankzij het realtime inzicht kan het hotelpersoneel de klantervaring verder verhogen. Bovendien levert de data waardevolle input voor verdere analyse en optimalisatie. Deze nieuwe kennis zet CSU in bij toekomstige projecten in het hotelwezen en daarbuiten.

Marco Peeters, manager operations Hotel Casa: “Met BeSense wil ik meer inzicht krijgen. Bij de hotelkamers hebben we dat wel, maar met name bij de openbare ruimtes, zoals toiletten, lobby, congresruimten, hebben we geen goed zicht op de gebruiksintensiteit. De test met BeSense gaat helpen om de schoonmaak van deze ruimten zo effectief mogelijk in te zetten. Door het meten, kunnen we bovendien beter de juiste schoonmaakmomenten kiezen.”

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pleun@besense.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.