BeSense 2.0: een nieuwe mijlpaal behaald

Wat brengt BeSense 2.0 met zich mee?

1 november 2018

Net als het gebouw is BeSense continu in ontwikkeling. Sinds de start van BeSense in januari 2017 zijn we enorm gegroeid. In de afgelopen anderhalf jaar zijn er bijna 7.000 sensoren geplaatst bij ongeveer 25 klanten. De feedback van onze klanten is de basis waarop wij sinds mei 2018 volop bezig met de ontwikkeling van ons nieuwe platform: BeSense 2.0.

Wat betekent dit voor onze klant?

Het vernieuwde BeSense platform draait op Microsoft’s Azure Digital Twins platform. Samen met Microsoft (ja, je leest het goed: samen) hebben wij onze oplossing en hun platform toekomstklaar gemaakt. Dit betekent dat we sneller en flexibeler zijn. Het klinkt wellicht vaag, maar concreet betekent dit dat we nieuwe wensen tien keer zo snel kunnen doorvoeren. In november is het zo ver: ons nieuwe platform gaat live!

Let’s connect!

BeSense 2.0 brengt een aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen met zich mee. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe functionaliteiten van ons platform? Neem dan gerust contact op.

Pleun Retera

Pleun Retera

Adviseur

pretera@heijmans.nl
+31 (0)6 81 36 08 25

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Zit jouw organisatie in Nederland of België? Vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt