Hoera, BeSense 1 jaar!

Een trotse terugblik op een bijzonder en geslaagd eerste jaar.

19 JANUARI 2018

Hierperdepiep hoera! Op 19 januari hebben we onze verjaardag gevierd én het eerste kaarsje uit mogen blazen. Het was een bijzonder, en uiteindelijk ook een bepalend jaar. Van het zetten van de eerste stapjes naar echt volwassen worden.

Zijn onze klanten net zo enthousiast over onze oplossing als wijzelf? Kunnen we de kwaliteit die we willen bieden daadwerkelijk waarmaken? Zit men wel op ons te wachten? En hoe zorgen we er voor dat (potentiële) klanten ons weten te vinden? Allemaal vragen die een jaar geleden door ons hoofd spookten. Gelukkig kunnen we nu (met alle wijsheid en ervaring van afgelopen jaar) bovenstaande vragen allemaal volmondig met ‘ja’ beantwoorden.

Rollercoaster

Het afgelopen jaar bestond uit mooie nieuwe samenwerkingen, hebben we samen met CSU de European Cleaning & Hygiene Award in de categorie ‘groundbreaking innovations’ in Rome in de wacht gesleept, zijn we maar liefst 5x genomineerd voor verschillende Awards, hebben we 10 grote klanten mogen verwelkomen, is de BeSense demo-kit ontwikkeld, hebben we heel Nederland gezien, en is ons team gegroeid en uitgebreid met nieuwe enthousiaste collega’s. Daarnaast werken we hard aan de doorontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, die komend jaar gelanceerd gaan worden. Kortom: hou ons in de gaten!

Thomas Thunnissen

Manager

thomas@besense.nl
+31 (0)6 21 11 62 58

Probeer BeSense 3 maanden

Zien is geloven. Daarom kun je BeSense 90 dagen testen. Na een kennismaking installeren we binnen 1 dag de demo-kit met 10 BeThere sensoren, een gateway en een BeComfort sensor. Bekijk zelf real-time alle data en na 4 weken bespreken we de eerste resultaten. Zit jouw organisatie in Nederland of België? Vraag ‘m aan en we nemen snel contact met je op!

Lees hier wat je moet weten als je een demo-kit aanvraagt