BeSafe met grip op eenveilige terugkeer in je pand

Alle gebruikers hebben recht op een veilig en gezond verblijf in jouw gebouw. Je wilt daarom slim kunnen sturen op de bezetting, benutting, hygiëne en het binnenklimaat. Onze duurzame koppeling van technologie, data, advies en uitvoering maakt het mogelijk.

Is jouw organisatie klaar voor werken in de 1,5 metereconomie?

Online contact wordt langzaam weer offline ontmoeten. Met elkaar, op kantoor. In het museum. Binnen instellingen. Veiligheid voor je mensen, klanten en bezoekers is hierbij de nieuwe standaard: voldoende verblijfsafstand, in een schone omgeving en een gezond klimaat. En met die veiligheid wil je niet experimenteren. Ook omdat de nieuwe standaard straks vanzelfsprekend is. BeSense stuurt slim gebouwbeheer, inrichting én gebruik.

Ton de Haan van WinVision: Met BeSense is de veiligheid geborgd, nu en in de toekomst

“De ideale bezettingsgraad, looproutes, schoonmaakplanning, ventilatie… Real time data maken het op elk device inzichtelijk voor het management, facility en gebruikers van je gebouw. En beheersbaar. Wel zo wenselijk en veilig in het huidige COVID19-tijdperk. Een volledige integratie van gegevens zorgt er ook voor dat die veiligheid op lange termijn geborgd is. Een toekomststrategie waar elke gebouwbeheerder rekening mee moet gaan houden. Wij helpen BeSense als tech-partner ontwikkelen maar willen als early adopter zelf inmiddels niet anders meer voor onze mensen en klanten.”

BeThere met optimale bezetting en benutting

Je mensen, klanten en bezoekers zijn inmiddels vaker aanwezig. 1,5 meter afstand is daarbij de standaard. Is jouw gebouw hierop ingericht? Met voldoende ruimte tussen de werkplekken. Slimme benutting van de vierkante meters. Logische routering en efficiënte reservering. De heatmap van BeSense geeft smart inzicht. Algoritmes berekenen de beste bureauopstelling. Beschikbaarheid kortom in één toepassing geïntegreerd, in één oogopslag zichtbaar en met één druk op de knop beheersbaar. Zodat iedereen met een gerust hart aan de slag kan.

BeClean met slimme signalering voor schoonmaak

Er geldt een nieuwe hygiënenorm met minimale verspreidingsrisico’s. Weet je waar welke werkplek of ruimte bezet is en voor hoe lang? Onder meer de sensoren van BeSense houden het bij en geven het door. Hoe specifieker deze (anonieme) gegevens, hoe hoger het servicelevel van de schoonmaak. En de beleving ervan dankzij directe zichtbaarheid van waar en wanneer is schoongemaakt. Tel inzet van de juiste hulpmiddelen en wendbaarheid daarbij op en je zit safe met tevredenheid en gastvrijheid. Voor alle gebruikers van je pand.

BeComfort met weinig, veilig en gezond verbruik

Je wilt een veilig en duurzaam binnenklimaat voor alle gebruikers. Zorgen voor verse lucht en verspreiding van deeltjes voorkomen. Met BeSense kun je installaties aanpassen op basis van de actuele bezetting. Denk aan ventilatiesystemen beheersen door bedrijfstijden te verlengen, 100% gezonde buitenlucht binnenhalen en decentrale luchtcirculatie uitschakelen. Dé opmaat naar een vitaal en gezond gebouw met onnodige energieverspilling.

Download de whitepaper BeSafe

BeSafe in het nieuws

Maak je werkplek coronaproof met sensor die je vertelt hoeveel mensen er op kantoor zijn

Algemeen Dagblad

Het 1,5 meterkantoor: looproutes en haken om deuren te openen

Intermediair

Hoe maak je een gebouw klaar voor de 1,5 meter samenleving?

Alles over HR

Check de video

Hoe kunnen jij en jouw mensen veilig en efficiënt aan de slag, nu de 1,5 metersamenleving een feit is? Eén ding is zeker: er zal meer nodig zijn dan het waarborgen van die anderhalve meter afstand. Naast het faciliteren van voldoende afstand, vraagt het om aandacht voor een gezond binnenklimaat, goede hygiënemaatregelen en slimme benutting van je gebouw. Zo creëer je daadwerkelijk vertrouwen in een beschikbare, veilige én schone (werk)plek. Hoe je dat met BeSense realiseert? Dat zie je in de video.

Contact

BeSense

BeSense

+31 73 543 73 73
info@besense.nl

Download de veilig naar het werk infographic

Better BeSafe! Ontdek het met de gratis Demo

Zien is geloven. Daarom kun je BeSafe gratis en vrijblijvend testen. Een inlog brengt je in de omgeving, waar je de smart building app uitgebreid ontdekt en ervaart. We laten je desgewenst in een online call eerst zien hoe de Demo werkt. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.